Energieadvies

De energietransitie, het omschakelen van het gebruik van fossiele brandstoffen naar duurzame energie, gaat de komende jaren in de versnelling. De trias energetica wijst ons hierin voor een groot deel de weg. Het is immers vooral van belang minder energie te verbruiken; door te isoleren en slimme maatregelen te nemen in de energiehuishouding. In de meeste gevallen blijft er een energievraag, die dan duurzaam moet worden ingevuld.

Wij werken als handelsagent voor Sepa Green Energy B.V. uit Enschede. Ondernemers adviseren wij op het gebied van energie, besparingsmogelijkheden en onder gunstige voorwaarden zorgen wij voor het invullen van de resterende energievraag, met groene stroom en aardgas.

Onze energietarieven vind je niet op de betaalde vergelijkingssites. Op die manier blijven wij het meest voordelig. Wil je een aanbod, stuur ons dan jouw meest recente jaarafrekening en een kopie van de lopende energieovereenkomst. Je kunt kiezen voor een variabel tarief of bijvoorbeeld 1, 2 of 3 jaar vast. Wij denken met je mee over de juiste keuze, zonder dat het jou iets kost!

Voor advies en meer informatie kun je contact opnemen met Etzel Steinhage door te bellen met 06-55331624 of het contactformulier in te vullen.