Schuldsanering

Zakelijke schulden aan leveranciers en financiers kunnen op een gegeven moment toch te groot blijken. Ze staan het ondernemen in de weg en leiden uiteindelijk tot een faillissement. Wat moet je doen?!

In ieder geval hulp inroepen. Niet om 5 voor 12, eerder is echt beter!

Om het ondernemen weer mogelijk te maken zijn er verschillende opties. De basis is altijd een goede communicatie met schuldeisers en het maken van haalbare afspraken. Een vrijwillige betalingsregeling biedt vaak uitkomst. Je spreekt af dat je binnen een bepaalde periode je schulden in termijnen betaalt. Soms wordt het totaal van maandelijks te betalen aflossingen en rente echter te groot, en dan is het beter om aan te sturen op een sanering van schulden. Dat gaat echter niet zomaar, schuldeisers zien daar in veel gevallen wel graag iets voor terug.

Interestium helpt bij schuldenproblematieken. We zien toe op een goede communicatie en het maken en nakomen van afspraken, waarbij het belang van alle partijen in het oog wordt gehouden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Etzel Steinhage door te bellen met 06-55331624 of het contactformulier in te vullen.