Startersbegeleiding

De economie draait op volle toeren. Steeds meer mensen nemen een belangrijke stap, zij beginnen voor zichzelf en gaan ondernemen. Regelmatig worden wij door startende ondernemers benaderd om hen bij te staan; recent voor een detailhandel in voedingswaren, door een zelfstandige schilder, een cafébedrijf en een onderneming in sport en ontwikkeling.

Starten begint met een ondernemingsplan, waarin de ondernemer de kern van de voorgenomen activiteiten op een rij zet. In de eerste plaats voor hem of haarzelf! Een plan bestaat naast een overzicht van personalia, opleiding en werk uit een beschrijving van de voorgenomen activiteit en de marktomstandigheden waarin deze worden gevoerd. Het financiële deel omvat minimaal een investerings- en financieringsoverzicht en een exploitatiebegroting.

Voor een kredietverstrekker zijn het ondernemingsplan en een interview met de startende ondernemer de basis van een kredietaanvraag.

Afbeeldingsresultaat voor ondernemingsplan

 

Wij begeleiden startende ondernemers bij het opstellen van het ondernemingsplan, de kredietaanvraag en het starten van de onderneming.

Voor de startende ondernemer in het kleinbedrijf in Hellendoorn en Nijverdal bieden wij op dit moment 2 maanden begeleiding aan vanaf 500 euro exclusief btw, afhankelijk van het investeringsvolume. Woon en werk je verder weg, dan hebben wij ook daarvoor een passend aanbod.

Voor meer informatie over het starten van een eigen onderneming en de begeleidingsmogelijkheden kun je contact met ons opnemen door te bellen met 06-55331624 of het contactformulier in te vullen.